Παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές με μεράκι και αγάπη!
Αρχική σελίδα
Μαγειρική
Κρεατικά - Πουλερικά
Χοιρινό
Μοσχάρι
Κιμάς
Πουλερικά
Διάφορα
Λαχανικά - Όσπρια
Λαχανικά
Όσπρια
Ψάρια - Θαλασσινά
Ψάρια
Θαλασσινά
Ζύμες - Πίτες - Πίτσες
Ζύμες
Πίτες
Τεχνικές ανοίγματος φύλλου
Πίτσες
Ζυμαρικά - Ρύζι
Ζυμαρικά
Ρύζι
Διάφορα
Σαλάτες
Ορεκτικά
Σούπες
Σάλτσες / Sauce
Snacks
Εορταστικά
Νηστίσιμα
Ζαχαροπλαστική
Μπισκότα - Κουλούρια
Μπισκότα
Κουλούρια
Σοκολάτα
Τούρτες - Τάρτες
Παγωτά
Κέικ
Σιροπιαστά
Εορταστικά
Διάφορα
Χρήσιμα & Πρακτικά
Γενικά
Μεσογειακή διατροφή
Ανατομία & μαγειρική κρεάτων
Μοσχάρι - Βοδινό
Χοίρος
Αρνί - Κατσίκι
Ήθη κι έθιμα
Ποτά - Ροφήματα
Επικοινωνία
Σελίδες
Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014
Σαλάτα ουγγαρέζα
Υλικά
400 γραμμάρια
σπιτική μαγιονέζα
200 γραμμάρια ζαμπόν ωμοπλάτη κομμένο σε κυβάκια ή φέτες
100 γραμμάρια τυρί γκούντα κομμένο σε κυβάκια
Πάπρικα
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και είναι έτοιμη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου