Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σπιτική μαγιονέζα

Υλικά
2 κρόκους αυγών
1 κουτ. σούπας ξύδι
1 κουτ. σούπας λεμόνι
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
300-400 ml ηλιέλαιo
Αλάτι
Λευκό πιπέρι

Εκτέλεση
    Κρίνεται απαραίτητο όλα τα υλικά να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου. Τα βάζουμε όλα μαζί στο μπλέντερ και τα χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2 σχόλια:

  1. mhpws prepei na to ladi na to rixneis siga siga ?sas euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλε/φίλη,
    Μπορούμε να πάμε και κατά γράμμα την αυθεντική συνταγή που λέει ''σταγόνα-σταγόνα'' το λάδι.
    Για ευνόητους λόγους δεν το κάναμε, όπως επίσης κάναμε παραλλαγή της! Πάντως δοκίμασε κι έτσι και μη φοβηθείς, δε θα σε κόψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...