1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος (ελιά ή μπούτι)
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1 φέτα ψωμί μπαγιάτικο (μουλιασμένο και στυμμένο)
1 φέτα ψωμί μπαγιάτικο (μουλιασμένο και στυμμένο)
2 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
80 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Εκτέλεση
Σ’
ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε από κάτω προς τα πάνω, για να αφρατέψει ο κιμάς. Αφήνουμε το μείγμα
να ξεκουραστεί για 1 ώρα στο ψυγείο καλυμμένο με μεμβράνη. Αφού περάσει το
διάστημα αυτό, πλάθουμε μπιφτεκάκια και τα ψήνουμε στη σχάρα ή στην γκριλιέρα.
Συνοδεύονται με: πατάτες τηγανητές ή ρύζι
Συνοδεύονται με: πατάτες τηγανητές ή ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου