Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Τυροκαυτερή - χτυπητή - κοπανιστή

Υλικά
300 γραμμάρια τυρί φέτα ή της αρεσκείας σας κομμένο σε κομματάκια
1 πιπεριά πράσινη ή κόκκινη καυτερή ψημένη (κέρατο) κομμένη σε κομματάκια
1-2 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
   Σ' ένα μπλέντερ χτυπάμε τη φέτα και την πιπεριά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το γιαούρτι και τα χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον ελαιόλαδο.

- Αν θέλουμε να αποφύγουμε το μπλέντερ, μπορούμε να λιώσουμε το τυρί μ' ένα πιρούνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...