Παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές με μεράκι και αγάπη!
Αρχική σελίδα
Μαγειρική
Κρεατικά - Πουλερικά
Χοιρινό
Μοσχάρι
Κιμάς
Πουλερικά
Διάφορα
Λαχανικά - Όσπρια
Λαχανικά
Όσπρια
Ψάρια - Θαλασσινά
Ψάρια
Θαλασσινά
Ζύμες - Πίτες - Πίτσες
Ζύμες
Πίτες
Τεχνικές ανοίγματος φύλλου
Πίτσες
Ζυμαρικά - Ρύζι
Ζυμαρικά
Ρύζι
Διάφορα
Σαλάτες
Ορεκτικά
Σούπες
Σάλτσες / Sauce
Snacks
Εορταστικά
Νηστίσιμα
Ζαχαροπλαστική
Μπισκότα - Κουλούρια
Μπισκότα
Κουλούρια
Σοκολάτα
Τούρτες - Τάρτες
Παγωτά
Κέικ
Σιροπιαστά
Εορταστικά
Διάφορα
Χρήσιμα & Πρακτικά
Γενικά
Μεσογειακή διατροφή
Ανατομία & μαγειρική κρεάτων
Μοσχάρι - Βοδινό
Χοίρος
Αρνί - Κατσίκι
Ήθη κι έθιμα
Ποτά - Ροφήματα
Επικοινωνία
Σελίδες
Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017
Βραστή σαλάτα σπανάκι
Υλικά
700 γραμμάρια σπανάκι
φρέσκο
Χυμός
α
πό 1
λ
εμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
Σε βρασμένο και αλατισμένο
νερό
ζεματίζουμε το σπανάκι για δευτερόλεπτα (ίσα να μαλακώσει). Σερβίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, με ποσότητα κατά βούληση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου