Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μίνι μπιφτέκια

Υλικά (για 4 άτομα)
1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος (ελιά ή μπούτι)
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 
1 φέτα ψωμί μπαγιάτικο (μουλιασμένο και στυμμένο)
2 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
80 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
 
Εκτέλεση
  Σ’ ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε από κάτω προς τα πάνω, για να αφρατέψει ο κιμάς. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 1 ώρα στο ψυγείο καλυμμένο με μεμβράνη. Αφού περάσει το διάστημα αυτό, πλάθουμε μπιφτεκάκια και τα ψήνουμε στη σχάρα ή στην γκριλιέρα.

Συνοδεύονται με: πατάτες τηγανητές ή ρύζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...